søndag 18. november 2012

En god søndag.

Da var man kommet til søndag. Kvelden i går ble tilbrakt med penkjolen på sammen med et høyt glass med rødt i! En utrolig kjek kveld i gode venners selskap. Det ble lang ut i de små nattetimer før hodet lå på puten. Dagen i dag har nok godt på noe halv maskin, men det er noen ganger deilig det også. Fyr i peisen, pannekaker til lunch og beina på bordet og tankene på fri drift......

Når klokken begynte å komme opp mot middagstid våknet joggeskoene til live. Var nok ikke spesielt vanskelig å overtale. På med løpeklær og de lakserøde joggisene. Hadde lagt en plan på 10 kilometer i kosetempo. Kneet trenger fremdeles litt tender love and care, mens joggeskoene trengte en noenlunde luftetur. Kompromiløsningen virket supert! Farten lå på 5:30 km/t ganske jevnt, underlaget var både grus og asfalt. Helt suverent. Kjente jeg hadde mer å gi, men klarte å holde igjen hele veien. Tok meg tid til å stoppe underveis å ta bilder. Hadde energi til å konsentrere meg om å prøve å forbedre løpeteknikken (selger på byens løplabbet hadde masse tips for å få inn riktigere teknikk) Det ble en virkelig deilig kosetur.

Vel hjemme var det rett i dusjen, for middagen var snart ferdig. Det er alltid deilig å kunne sette seg ned å få maten servert. Heldige meg!





4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja kjenner at humøret stiger nå som kneet virker. Utrolig hva innvirkning litt frisk luft og svette har å si på sinnet:-)

      Slett
  2. Sprekt å ta ut på løpetur dagen derpå! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Faktisk litt stolt selv også. At det var tilgi godt vær hjalp også bra på.

      Slett