fredag 27. juli 2012

På gamlemåten.

Da var det allerede gått mange dager av sommeren. I år har jeg,for første gang på sikkert 15 år, hatt sommerjobb. Jobben har bestått av å være bakstekåne på det meget lokale bakeriet like ved hytta vår.
Så nå har jeg lært å fyre i en gammel steinovn der baksten bakes, samt at jeg kan klare å bake boller uten å drepe gjæren. Det siste er nok den største milepælen:)

onsdag 18. juli 2012

Gode minner

Når man var liten var det å plukke bringebær i bestemors hage et sikkert sommertegn. I dag var vi i den samme hagen å plukket like velsmakende bær.

tirsdag 17. juli 2012

Det late ferieliv.

Nyter nå feriedagene. Stikkord er; kvistlakk, hvit maling, IKEA, villbringebær, rødvin og joggesko. Med andre ord; Vi får dagene til å gå. Det gode med dette er at det er ikke det vi pleier å gjøre. Det er avveksling, man gjør det fordi man vil ikke fordi man må. Det er vel det som er ferie

søndag 15. juli 2012

God start på dagen

Da var dagen igang. Men bare for meg. De andre sover, å jeg nyter roen. Kaffekoppen, jeg og en forbipasserende måke og to.

torsdag 12. juli 2012

En vanlig dag?!

I dag har det vært mye på tapetet. Først være en kombinasjon av sykepleier/legeassisten/leder, for så å plukke med meg ikke mindre enn fem barn for å se monster truck show, hjem gli ned i treningsklær og ut på tur igjen. Slikt blir det ikke kjedelig av :)
Nå gjenstår bare litt muffinsbaking og feriepakking så er dagen omme.

Glad ikke alle dager er like innholdsrikt, men likevel glad for at noen er det

onsdag 11. juli 2012

I dag er en av de dagene man ler av når man går å legger seg. De to eldste fikk være hjemme alene store deler av dagen i dag. De skulle spise frokost for så å leke noen pedagogiske leker. Det som faktisk skjedde (faren kom innom litt uventet) var at de hadde spist opp snopeskapet til frokost og den pedagogiken de fikk inn kom via en eller annen mindre smart tv kanal.....
Dette resulterte i at jeg ikke gadd å stå å lage pannekaker, men hoppet i spanderbuksene og kjørte til nærmeste pizzaria. Til glede for noen og enhver.

fredag 6. juli 2012

Venter på å komme meg ut av kontoret og inn i shortsen for så å nyte solen. (Bikinien kan bare ligge i skapet....)

torsdag 5. juli 2012


En av mitt livs viktigste ting er nettopp denne saken her og det som er oppi den. K a f f e.

onsdag 4. juli 2012

Så var hun på blog også. Dette er en liten blogg om en helt vanlig jente som plutselig er blitt voksen. Hvordan skjedde det? Det skjedde på 1,2,3....